παραμονή πρωτοχρονιάς στη λέσχη




Πρωτοχρονιά 2018
Η αλλαγή της χρονιάς μας βρήκε στο καινούργιο μας χώρο!!!!
Από νωρίς μαζευτήκαμε-μια μεγάλη παρέα - όπως εδώ και 17 χρόνια το συνηθίζουμε-στήνοντας το κοινό,γιορταστικό μας τραπέζι με διάφορα καλούδια και διασκεδάζοντας με συζητήσεις ,μουσική και καλή διάθεση .Μ' αυτή την γνωστή πλέον σε εμάς φιλική,ουσιαστική και συντροφική αντίληψη του πώς πρέπει να επικοινωνούν οι παρέες,....αποχαιρετήσαμε τη χρονιά που έφυγε και υποδεχτήκαμε τη νέα που ήρθε!
Ο Τάκης Μακρής,ο Αλέξανδρος και ο Βασίλης με τις κιθάρες τους,δημιούργησαν ακόμα πιο ζεστή την ατμόσφαιρα και ένωσαν τις φωνές μας τραγουδώντας έτσι όλοι μαζί!!! Καλή νέα χρονιά λοιπόν,με αγάπη,υγεία,αλληλεγγύη,ασφαλή ταξίδια και πολλή μουσική!!!





Πρωτοχρονιά 2017
Για άλλη μια φορά η λέσχη μας απέδειξε πώς είναι να γίνεσαι μια μεγάλη παρέα που ξέρει να μοιράζεται,να γελάει,να διασκεδάζει,να ακούει καλή μουσική, ν' ανταλλάσσει αληθινές ευχές,να εξοστρακίζει τη δηθενιά και να περνάει πραγματικά καλά.
  Από νωρίς αρκετοί από εμάς βρίσκονταν -ήδη απ' τις 11.00 παρά -στο χώρο.
 Οι πάγκοι γέμισαν φαγητά,ποτά και γλυκά και ο νέος χρόνος έκανε την είσοδό του με την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων δευτερολέπτων του 2016 απ' όλους μας.
 Το φαγοπότι ξεκίνησε και ακολούθησε το Αντίθετο Ρεύμα που ανέβηκε στη σκηνή.
 Αργότερα ο Αλέξανδρος με την κιθάρα του και η Μάρθα για λίγο με τη δική της, μας οδήγησαν τραγουδώντας ως τις 6.30 το πρωί,όπου και καλημεριστήκαμε και γυρίσαμε στα σπίτια μας.  Η λέσχη έκλεισε έχοντας κρατήσει τα γέλια και τα τραγούδια μας καλά φυλαγμένα.
 Καλή χρονιά σε όλους και του Χρόνου ακόμα Καλύτερα!!!!






Πρωτοχρονιά 2016
Ο χώρος μας υποδέχτηκε τη νέα χρονιά και φέτος με την ίδια καθιερωμένη,αλάνθαστη συνταγή-που εδώ και τόσα χρόνια πιστά φροντίζουμε να τηρούμε και να επαναλαμβάνουμε-αυτή της καλής παρέας.
Από νωρίς λοιπόν η λέσχη μας γέμισε από γελαστά πρόσωπα ,κέφι και θετική ενέργεια.Στους πάγκους μας περίμεναν φαγητά,γλυκά,ποτά,αλλά και στη σκηνή το Αντίθετο Ρεύμα και αρκετοί φίλοι μας μουσικοί και μέλη της Αντίθεσης έστησαν ένα jamάρισμα εκπληκτικό,που μας συντρόφεψε ως τις πρώτες πρωινές ώρες!!!
Και του χρόνου,να είμαστε όλοι καλά !!!!!!!




Πρωτοχρονιά 2015
Για μια ακόμα χρονιά,μοιραστήκαμε τις τελευταίες στιγμές του 2014 και τις πρώτες του 2015!!!! Συζητήσεις,αστεία,ζεστή ατμόσφαιρα,φαγητά,ποτό,αλλά και το Αντίθετο Ρεύμα μας κράτησαν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!!







Πρωτοχρονιά 2014
 13 χρόνια τώρα,την αλλαγή του χρόνου την κάνουμε στο χώρο της λέσχης μας!!!
 Φέτος λοιπόν,υποδεχτήκαμε το 2014 με τις μουσικές του Αντίθετου Ρεύματος και πολλών αγαπημένων φίλων,που βρέθηκαν κοντά μας,όπως η Νατάσα,ο Θανάσης,η Αφροδίτη!!!Αν θα ήθελε κάποιος να περιγράψει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε με δυο λόγια,θα έλεγε μόνο αυτές τις λέξεις: φίλοι, γέλια, έκπληξη, μοίρασμα, συναίσθημα, αλήθεια!!!!!!! Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου ακόμα καλύτερα!!!





Πρωτοχρονιά 2013

Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!!!!
Και ας μην ξεχνάμε:όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα με φίλους και χαμόγελο!!!!!!!!
συνέχεια...










  Η αλλαγή της χρονιάς έγινε όπως πάντα εδώ και δέκα χρόνια στη ΛΕ.Φ.ΚΑ.  Και η ΑΝ.Α.Σ.Α παρευρέθηκε στη μάζωξη αυτή των φίλων και συντρόφων,σε πείσμα των καιρών που θέλει τους περισσότερους ανθρώπους απομονωμένους και μόνους,άλλους να παρακολουθούν τα εορταστικά φτηνά τηλεοπτικά προγράμματα,άλλους "ρεβεγιονάροντας" σαχλοειδώς να ικανοποιούν τη ματαιοδοξία ή τον καθωσπρεπισμό τους και πολύ λιγότερους να μοιράζονται πραγματικά όμορφες και ζεστές στιγμές,επικοινωνώντας ουσιαστικά μεταξύ τους. συνέχεια...




φωτογραφίες από βραδιές πρωτοχρονιάς στη λέσχη










  Πέρα από τις συνηθισμένες πλέον εκδηλώσεις της βραδιάς, όπως τα μουσικά σχήματα (πολλές φορές από μέλη μας), κάποιο βιντεάκι μας και, φυσικά, το φαγοπότι (με τη γνωστή μέθοδο του ρεφενέ), η θεατρική ομάδα της λέσχης μας χτυπάει τα τελευταία τρία χρόνια με αρκετά απολαυστικές και πετυχημένες παρεμβάσεις. Έτσι και φέτος, παρουσίασε ένα μικρό θεατρικό, επάνω στο πνεύμα των ημερών, χωρίς βέβαια να αμελήσει τις ειδήσεις στη νοηματική, που πάντα προηγούνται κάθε έργου. συνέχεια...